A Tüskecsarnok a szabadidejükben sportolókat is várja

A Tüskecsarnok a szabadidejükben sportolókat is várja

A zumbától a TRX-en át a testépítésig számos mozgásforma közül választhatnak a Tüskecsarnokba érkezők.

Nemcsak a legnagyobb rendezvényeknek helyet biztosító főcsarnokból áll a Tüskecsarnok. A négy tágas és parkettás tornateremben valamennyi, zárt térben űzhető sportág eseményei megrendezhetők, a kispályás futballtól a kosárlabdán át a tollaslabdáig. Alkalmas vállalati sportnapok és céges bajnokságok lebonyolítására is.

A konditerem a testépítőkön kívül azokat is várjuk, akiknek fontos erőállapotuk fejlesztése, egészségük megőrzése. A 307 négyzetméter alapterületű, igényes edzőteremben a legmodernebb Technogym gépek adják a hatékony munka alapját. A klasszikus súlyzós edzésekhez szükséges felszerelések mellett kardiógépek használata is biztosított. A mozogni vágyóknak felkészült személyi edzők nyújtanak segítséget.

Két, a nemzetközi szabványoknak megfelelő, légkondicionált pálya áll a fallabda szerelmeseinek rendelkezésére. Várjuk a lelkes kezdőket és a profi sportolókat egyaránt. Bajnokságok szervezésére is van lehetőség.

A fárasztó edzések után két pezsgőfürdőben, az infra- és a finnszaunában, valamint a pihenőszobában lehet kikapcsolódni és feltöltődni. Vendégeinket változatos masszázsszolgáltatásokkal várjuk.

A két funkcionális teremben a következő mozgásformák iránt érdeklődőket várjuk: aerobik, jóga, TRX, spinning, kismamatorna, kangoo, köredzés, zumba, capoeira, dance aerobik, zsírégetés, pilates, body art, stretching. A foglalkozásokat többéves tapasztalattal rendelkező edzők tartják.