Rendezvények

A Tüskecsarnokban igényes és látványos kulturális rendezvények, így koncertek, kiállítások és színházi előadások is tarthatóak. A létesítmény emellett konferenciáknak és céges rendezvényeknek is otthont adhat. A lelátó a küzdőtéren felállított mobil ülésekkel együtt összesen 4000 fő befogadására alkalmas rendezvényeken és koncerteken. A csarnok összesen nyolc pénztárral, négy ruhatárral és büfével rendelkezik.

Az oldal szerkesztés alatt!

 

2017. december 30.

Ötpróbázz Sztárokkal! Szilveszteri Vizesgála

szilveszteri_event_cover (3)Felemelő érzés a magyar olimpikonokért szurkolni – de együtt sportolni és bulizni velük még ennél is nagyobb élmény: szárnyakat ad a motivációdnak.

Szilveszterezz sztársportolókkal, hogy 2018-at újult erővel és extra elszántsággal kezdhesd!

További információk: https://www.olimpiaiotproba.hu/esemenyek/65 weboldalon találhatók.

 

 2017. december 16.

Punnany Massif  – Akusztik Nagykoncert

PUNNANNYAzoknak, akik kicsit többet várnak egy koncerttől… Azoknak, akik a zenehallgatást szellemi, lelki utazásnak fogják fel… Azoknak, akik nem csak az egynyári slágerekért tudnak lelkesedni… Azoknak, akik hagyják, hogy egy estére bevezessük őket a Punnany zenekari mélyrétegeibe… szóval mindazoknak, akik bírják a különlegest és igénylik a határok feszegetését: ♬ Punnany Akusztik Nagykoncert a Tüskecsarnokban.

A tavalyi 12 állomásos, 8 várost érintő Akusztik turné után idén összesen csak egyetlen helyszínre koncentrálunk, egy olyan csarnokra, ahol több, mint 3.000 ülőhelyet tudunk kialakítani! És hogy mitől más ez a produkció?

Egyedi tervezésű díszlet és vizuál, ismert dalaink speciálisan átdolgozott, kizárólag ezen a koncerten hallható változatai – 100 perc szabad asszosociációs utaztatás a Punnany univerzumban ♪!

Jegyinformációk: www.eventim.hu weboldalon találhatók.

 

 2017. december 13.

Kökény Attila – Ünnepi nagykoncert

KÖKÉNYJegyinformációk: www.ticketpro.hu weboldalon találhatók.

 

2017. december 12.

Radics Gigi Koncertshow

radics-gigi-koncertshowJegyinformációk: www.koncertpromo.hu weboldalon találhatók.

 

2017. december 4-10.

Santa Claus műkorcsolya és jégtánc verseny

Santa Claus Cup 2017 TüskecsarnokTovábbi információk: www.hunskate.hu weboldalon.

 

2017. december 2.

Kelet – Nyugat All Star gála

FACEBOOK_cover_bFelhőtlen hangulatra és igazi “kosárünnepre” lehet számítani szombaton a Tüskecsarnokban, ahová telt házat, azaz körülbelül 3000 nézőt várnak.

A főmérkőzés 18 órától kezdődik. A negyedek közötti szünetek sem fognak unalmasan telni, az elsőben a rendkívül látványos zsákolóversenyt rendezik meg, félidőben a világhírű Experidance tánccsoport lép fel, a harmadik és negyedik negyed között pedig a tripladobó-versenyt nézhezik meg a kilátogatók.

Jegyek kaphatóak elővételben a www.eventim.hu weboldalon, de a helyszínen is hozzá lehet majd jutni a belépőkhöz.

 

2017. június 7.

The Piano Guys

The-Piano-Guys-690x310A Piano Guys egy amerikai duó, tagjai: Jon Schmidt és Steven Sharp Nelson. A Youtube-csatornájukkal váltak híressé, ahol népszerű dalfeldolgozásokat, illetve saját szerzeményeket adtak ki professzionális videoklipek kíséretében.

Az első albumuk 2011 decemberében jelent meg és azóta óriási világszerte teltházas koncerteket adnak. Első lemezükön olyan számok kerültek fel, mint a legendás Nyomorultak musical Bring Him Home című dala és az O Fortuna a Carmina Buranaból.

Azóta már három másik lemezük is megjelent és 2017-ben turnéra indulnak és a turné keretein belül a Tüskecsarnok színpadán 18:00-tól kápráztatják el a közönséget.

Az előadásra jegyek kaphatók a www.jegyaruhaz.hu weboldalon.

 

2017. április 22.

Chris Norman & Band – Symphonic Live Concert

CHRIS NORMANChris Norman a Smokie együttes énekeseként és szólóban is sikeres volt. Dalai meghatározóak voltak az említett korszakban, de slágereit a mai napig játsszák a világ összes rádiójában. Elég, ha olyan számokra emlékszünk, mint az I’ll meet you at midnight, a Some hearts are diamond, a Stumblin’ in Susie Quatro-val vagy a Midnight Lady.

Ezeket és sok más dalát most élőben is meghallgathatjuk Budapesten a Tüskecsarnokban, ahol a Smokie egykori frontembere személyesen énekli el ezeket nekünk zenekara és az Óbudai Danubia Szimfonikus zenekar kíséretében. Amikor a művész – szinte első szóra – igent mondott a felkérésre, gyorsan felkutatta londoni otthonában az egykori Smokie-kottákat, és elküldte azokat a koncert szervezőinek, hogy ezek képezzék a szimfonikusan eljátszott dalok alapját, így is garantálva az eredetihez leginkább hasonlító, hamisíthatatlan hangzásvilágot.

Jegyinformációk: www.jegyaruhaz.hu weboldalon találhatók.

2017. április 8.

Dream Theather – Images, Words & Beyond

dream_banner_tuskeMonumentális turnén tér vissza Európába a Dream Theater. Az amerikai progresszív metal zenekar munkásságának egyik igazi mérföldkövét ünnepli idén: 25 évvel ezelőtt jelent meg Images and Words című albumuk, melyet minden turnéállomáson teljes egészében eljátszanak majd, további nagy közönségkedvenc dalok mellett, egy összesen háromórás műsor keretében.

A turné május 10-én érkezik Budapestre, ahol a zenekar a Tüskecsarnokban lép fel.

Az előadásra jegyek kaphatók a www.ticketportal.hu weboldalon.

2017. április 6.

Masha és a Medve – Live on Stage

masha-es-a-medve-live-on-stage-474-279-91512Hogyan boldogul egy kicsi lány a nagyvilágban a bonyolult feladatok megoldásával, amit a felnőttek bíznak rá? Ha van segítség, ugye máris könnyebben megy minden? Masha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek.

Ha velük tartasz, téged is megtanítanak arra, mit jelent a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.

Aki szereti az eredeti sorozat bohókás, kedves meséit az biztosan nem fog csalódni ebben mesés musical darabban, amely garantált szórakozást nyújt a kicsiknek.

Az előadás 60 perc hosszúságú és a 2-8 éves korosztály számára ajánlott.

További információ a Masha és a Medve hivatalos oldalán.