Sportcentrum

A Tüskecsarnokban mindenki megtalálhatja a számára vonzó mozgásformát, így a szabadidős sport új központja lehet.

A sportcentrum parkettás termeiben valamennyi, zárt térben űzhető sportág eseményei megrendezhetők. A két, nemzetközi szabványoknak megfelelő squashpálya a fallabda szerelmeseit várja, míg a 350 négyzetméter alapterületű konditeremben a legmodernebb Technogym gépek állnak a rendelkezésre. A fitnesztermekben a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) szakképzett edzőinek vezetésével mintegy tucatnyi foglalkozás közül lehet választani az alakformálástól egészen a zumbáig. Valamennyi órát tapasztalt edzők tartják.

A Tüskecsarnok 2015 második felében kiegészül egy versenyuszodával, ahol a hazai és nemzetközi viadalok megrendezésére alkalmas 50 méteres medence, a hozzá kapcsolódó mintegy ezerfős lelátó, állítható mélységű tanmedence, valamint wellness részleg és kiszolgáló funkciókat biztosító helyiségek kapnak helyet. Az uszoda építése jelenleg is zajlik.

A sportcentrum részei egymás után nyílnak meg. A tervek szerint három tornaterem, a két squash pálya és kiegészítőként a wellness szolgáltatásai december 1-jétől vehetők igénybe. A konditerem szintén már megnyílt, míg a fitnesz szolgáltatások január 19-én indulnak.

health club

Fitneszórák

Tovább
sulyzo_gomb_jo

Konditerem

Tovább
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Squash

Tovább
kosarlabda_gomb_jo

Sportpályák

Tovább
szauna_gomb_jo

Wellness

Tovább
tuske_latvany_gomb

Teljes árlista

Tovább